KORUHAKEMISTO

Tervetuloa Vaskikäärmeen korupajaan!


Tämä naantalilainen pienyritys jatkaa Lounais-Suomen jo tuhatvuotisia perinteitä omaleimaisten korujen suunnittelussa ja valmistuksessa. Aiheiden innoittajista merkittävimmät ovat arkeologiset muinaislöydöt ja muut historialliset lähteet, sekä paikallinen luonto. Pajan tuotteet tehdään hopeasta ja pronssista, käsityönä ja lähituotantona, reilun kaupan ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.Pajan suosituimmat tuotteet


Osta haluamasi koru klikkaamalla kuvan alla olevaa linkiä (avaa uuden ikkunan verkkokauppaan):


Kahvaristi
(kaulakoru, pronssi)
(kaulakoru, hopea)


'Helga'-laiva
(kaulakoru, pronssi)

Odin
(kaulakoru, pronssi)
(kaulakoru, hopea)Ukonkirves
(kaulakoru, pronssi)
Vegvisir
(kaulakoru, pronssi)
Thorintammi
(kaulakoru, pronssi)Tilaustyöt


Merkittävä osa Vaskikäärmeen tuotantoa ovat tilaustyöt mm. yrityksille ja yhdistyksille. Vuoden 2018 suurimman tilauksen teki Suomen Muinaistutkimuksen Tuki ry. Lue artikkeli Ravattulan Ristimäestä (Turun Sanomat), ja tue muinaistutkimusta ostamalla 'Ravattulan risti'.


'Ravattulan ristin' ensiversio, jonka Iso-Järvenpää
vielä viimeisteli yhteistyössä arkeologi
Juha Ruohosen kanssaYleistä


Kaikki pronssikorut on käsitelty suojalakalla. Pronssisten korvakorujen koukut ovat kullattua hopeaa. Hopeakorujen pitoisuus on 92,5%.

Jos haluat korun joka ei esiinny tällä sivulla (hopeinen pronssin sijasta, rannekoruversio tai kokonaan eri malli), ota yhteyttä tai tule käymään Vaskikäärmeen myymälässä.